0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM
VARAA VERKOSSA
PVM

Kemin Sisäsatamassa sijaitsevat Jalokivigalleria ja LumiLinna-näyttely & myymälä ovat avoinna ympäri vuoden. Kesäaikaan nähtävyydet palvelevat maanantaista perjantaihin klo 10-16. Helatorstaina 25.5. ja Juhannusaattona 23.6. suomalaisten juhlapyhien tavan mukaan ovet pidetään kuitenkin suljettuina. Jalokivigalleriassa toimii myös Kemin Matkailu Oy:n myyntitoimisto, josta henkilökunnan tavoittaa arkipäivisin. 

Kemin Matkailu Oy:n uudempi nähtävyys ja kahvila Joulupukin Satamakonttori avaa ovensa juhannuksen jälkeen ja Merimiestontut ovat tavattavissa ma-la klo 11-17 Venetsialaisiin saakka. Muistathan, että tuon ainutlaatuisen tilan voi varata myös yksityiskäyttöön. Puinen aittarakennus terasseineen sijaitsee meren rannalla ja on rento ja viihtyisä tila satoi tai paistoi. 

Uusi LumiLinna-alue avautuu jälleen Juhannuksen jälkeen

Keväällä alueella tehdään maisemointia ja LumiLinna Camping palvelurakennuksineen avaa uusine palveluineen juhannuksen jälkeen. Edessä on myös Seaside Glass Villojen eli Merenrantahuviloiden ensimmäinen kesäkausi. Matkailijat pääsevät kokemaan villoista käsin keskiyön auringon mitä parhaimmalla tavalla. Palvelurakennus on avoinna 26.6. - 31.8. Aukioloajat vaihtelevat alueen majoittujien tarpeiden mukaan. 

 

Kemin kaupunki yhdessä Kemin Matkailu Oy:n ja Digipolis Oy:n kanssa järjestää 9-12.5. teemaviikon, jossa luodaan yrityksille mahdollisuuksia kehittää yritystoimintaa ja työntekijöille löytää sopivia työtilaisuuksia, menestymisen mahdollisuuksia. Viikon läpäisevänä teemana on rekrytointi, niin yritysten kuin työntekijöidenkin.

Viikko alkaa tiistaina 9.5. klo 9.00 Joulupukin Satamakonttorissa, jossa avataan Kemin Matkailun ensi kauden työntekijöiden haku, luvassa yli sata työtilaisuutta osaajille. Lisäksi esitellään kaksi yritystä, jotka ovat päättäneet investoida Kemiin matkailun kehittämiseksi.

Keskiviikkona 10.5. klo 12.00 Kemin Kulttuurikeskuksessa huipentuu Ammattilaiset Areenalla-kampanja rekrytointitapahtumaan, jossa työnhakijoilla on mahdollisuus esitellä omaa osaamistaan yrityksille. Ammattilaiset Areenalla -kampanjassa on pyritty uudella tavalla saamaan työ ja tekijä kohtaamaan Kemissä. Rekrytointitapahtumassa roolit käännetään päälaelleen yritysten ollessa vieraita ja työnhakijoiden esitellessä osaamistaan.

Digipoliksessa järjestetään torstaina 11.5. klo 13.00  kiertotalousinfo, jossa on mukana paikallisen teollisuuden ympäristöasiantuntijat. Lappi on EU:n strateginen klusterimallialue luonnonvarojen kestävässä jalostuksessa ja Kemin Digipolis Oy toimii klusterin vetäjänä. Lisäksi Digipolis Oy on Sitran kiertotalouden toimintaohjelman kärkihankkeen avaintoimija. Pohjoismaiden Ministerineuvosto valitsi myös Kemi-Tornion kiertotalouden innovaatioalustan ”Best Nordic Bioeconomy Cases”-joukkoon.

Viikon päättää perjantaina klo 10.00 Panorama Cafessa Lapin Kumin Kemiin tekemän suurinvestoinnin esittely ja samalla yrittäjä Ville Ruokanen kertoo miksi yritys valitsi Kemin investointinsa sijoituspaikaksi. Samassa yhteydessä elinkeinotoimi esittelee potentiaalisia sijoituspaikkoja yrityksille. Viikon varrelta tullaan tiedottamaan eri päivistä vielä tarkemmin.

www.investinkemi.fi

Kemin Matkailu Oy on vahva ympärivuotinen matkailutoimija Meri-Lapissa. Pääkohteitamme ovat ainutlaatuinen matkailujäänmurtaja Sampo ja LumiLinna ravintoloineen ja majoituspalveluineen. Kohteissamme käy vuosittain asiakkaita yli viidestäkymmenestä eri maasta.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme - avoinna on yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Työnkuvat ja -tehtävät ovat monipuolisia. Kauden aikana voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä. Kaikissa tehtävissä arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, vahvaa kielitaitoa (vähintään englanti, lisäksi erityisesti saksa, ranska, espanja, kiina), matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa.
 
Lue lisää rekrysivuiltamme ja ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Katso video Kemin Matkailu Oy:n työntekijäkokemuksista.