Kemin LumiRavintola on ehdolla WorldLuxury Restaurant Awards 2017-kisassa
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

LumiRavintolassa nautitaan Meri-Lapin herkkuja jääpöytien ääressä

LumiLinna rakentuu Kemiin joka talvi. LumiLinna on täysin merivedestä rakennettu upea nähtävyys ja todellinen lumi- ja jäätaideteos. Linnan lumisten seinien sisällä avautuu kaunis LumiRavintola, joka tänä vuonna oli historiansa pisin, sillä sille tuli mittaa yli 70 metriä. 

LumiRavintolassa nautit päivän lounaan tai kolmen ruokalajin illallisen upeassa ja ainutlaatuisessa miljöössä. Ravintolasalit ovat koristeltu joka vuosi linna teemaan sopivin lumiveistoksin ja -kaiverruksin. Takaamme unohtumattoman elämyksen jääpöytien ääressä ateriasta nauttien ja jääbaarissa siemaillen jääkuksasta virkistävää drinkkiä tai mukavasti lämmittävää linnan herkkukaakaota.

Vaikka kokemus onkin hyvin "viileä", tarjoillaan ruoka kuumana. Tarjolla on tuoretta ja paikallista merilappilaista ruokaa. Pääruokavaihtoehtoina ovat muun muassa siika ja Meri-Lapin karitsa. Erikoisruokavaliot on myös hyvin huomioitu ja pääruokavaihtoehtona on myös vegaaniateria. Jälkiruuissa ja mehuissa maistuvat suomalaiset marjat.

Kemin LumiRavintola on ehdolla World Luxury Restaurant Awards 2017-kilpailussa. Klikkaa linkkiä ja käy ystävällisesti antamassa äänesi, kiitos!