VALTAMERIRISTEILIJÄ M/S AMADEA SAAPUU JÄLLEEN KEMIIN  
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Risteilyvieraat tutustuvat Meri-Lappiin lauantaina                       

M/S Amadea saapuu jälleen Kemiin lauantaina 17.6. Loistoluokan alus on lähtenyt matkaan 17 päivän mittaiselle risteilylle Hampurista 10.6. ja reitti kulkee muun muassa Kööpenhaminan, Visbyn ja Tukholman kautta Kemiin. Ajoksen satamassa laiva viipyy koko lauantaipäivän. Se saapuu aamulla klo 9.00 ja jatkaa matkaansa Helsinkiin ja edelleen Pietariin kautta Tallinnaan klo 17.00.

Kemin Matkailukohteet ovat avoinna vieraita varten

Risteilymatkailijat voivat varata erilaisia retkiä oman valintansa mukaan. Kemiin tullessaan heillä on mahdollisuus tutustua laajemmin Meri-Lappiin tai käydä Napapiirillä. Kemin Matkailu Oy on myös järjestänyt bussikuljetuksen vieraille puolen tunnin välein Kemin sisäsatamaan. Jalokivigallerian edustalle Meritorille on järjestetty paikallisille myyjille mahdollisuus myydä tuotteitaan. Jalokivigalleria, LumiLinna-näyttely ja Joulupukin Satamakonttori ovat avoinna myös lauantaina.

Amadea tarjoaa matkustajille mahdollisuuden tutustua niin tunnettuihin kohteisiin kuin paikkoihin, joissa ei yleensä risteilyillä vierailla. Amadea painaa 29 000 tonnia ja on 193 metriä pitkä. Laivaan mahtuu 600 matkustajaa. Risteilyvieraiden viihtymisestä huolehtii kansainvälinen 280 jäsenen miehistö ja laiva kulkee Bahaman lipun alla.

Seuraava valtameriristeilijä saapuu Kemiin heinäkuun lopulla 24.7. ja odotettavissa on myös risteilyalus Jouluaatolle. Kemi on mukana kehittämässä risteilyosaamistaan sekä markkinoimassa Kemiä Cruise Baltic -verkostossa. Verkostoon kuuluu laaja joukko Itämeren alueen risteilysatamia.