Venetsialaiset Kemin kauniissa Sisäsatamassa
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Venetsialaiset alkavat maksuttomalla Kesärikonsertilla ja päättyvät upeaan ilotulitukseen

On se aika vuodesta kun illat alkavat hämärtyä, keskiyön auringon sijaan saadaan nauttia tähtitaivaasta ja jopa revontulien tanssista loppukesän taivaalla. Kemin Sisäsataman lukuisissa kesäravintoloissa tätä elokuista iltaa juhlii yleensä suuri väkijoukko ja tänä vuonna, Suomen juhlavuonna, pidot vain paranevat. 26.8. on jäljellä sata päivää sataan, joten illan ilotulistuskin on sen arvoinen.

Venetsialaisia juhlitaan pääsääntöisesti illalla, jolloin ravintoloissa voi kierrellä kuulemassa ei bändien musisointia. Meripuistossa saadaan nauttia jo perinteeksi muodostuneesta Kesärikonsertista iltapäivällä koko perheen voimin. 

Konsertti alkaa klo 15 Meripuiston laululavalla. Kapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo ja solistina Heidi Kyrö. Venetsialaisten Kesärikonsertin teemana on Sata päivää sataan. Luvassa on upeita elämyksiä kemiläislähtöisen huippulaulaja Heidi Kyrön sekä valovoimaisen Kemin kaupunginorkesterin kanssa Suomi 100 hengessä. Konsertin kesto on noin 75 minuuttia ja siihen on vapaa pääsy!

Tauolla Tontun tupaan! 

Joulupukin Satamakonttori Meripusitossa on tietysti avoinna klo 11-17. Käyhän nautiskelemassa voileipäkakkukahvit ja perheen pienemmät herkuttelevat varmasti Tontun tekaisemalla hattaralla tai jätskiannoksella!