Seaside Glass Villas LumiLinna-alueella on ehdolla WorldLuxury Hotel Awards 2017 voittoon
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Merenrantahuvilat, eli Seaside Glass Villas, sijaitsevat Kemissä uudella LumiLinna-alueella. Pienhuvilat on tehty suomalaisesta hirrestä ja lasista. Suurten lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden ja lasikaton ansiosta huvilaan tulvii valoa läpi vuoden. Sängyssä makoillessaan voi ihmetellä keskiyön aurinkoa ja ihastella pimeinä öinä tähtitaivasta ja revontulia. Huvilat sijaitsevat matkailualueella ihan Kemin keskustan tuntumassa. Aluelle nousee talvisin upea talven ihmemaa - LumiLinna ja vuoden 2018 loppupuolella avataan ympärivuotinen LumiLinna-rakennus. Aluetta ympäröi meri ja huvilatkin sijaitsevat aivan meren ääressä. Talvella meri jäätyy ja on matkailijoille suuri ihmetys. 

LumiLinna rakentuu Kemiin joka talvi. LumiLinna on täysin merivedestä rakennettu upea nähtävyys ja todellinen lumi- ja jäätaideteos. Linnan lumisten seinien sisällä avautuu kaunis LumiRavintola, joka tänä vuonna voitti World Luxury Restaurant Awards -palkinnon. LumiHotelli taas nappasi voiton viime vuonna World Luxury Hotel Awards-kisassa. 

Merenrantahuvilat - Seaside Glass Villas on ehdokas World Luxury Hotel Awards 2017-kilpailussa. Klikkaa linkkiä ja käy ystävällisesti antamassa äänesi, kiitos! Äänestysaikaa on 1.-30.9.2017.