LumiHotelli
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN
PVM
0,00 €

LumiHotelli

facebook  tripadvisor

LumiHotelli sijaitsee Kemin LumiLinnassa, joka rakennetaan vuosittain. LumiHotelli on avoinna tammikuun lopusta huhtikuun alkuun. 

LumiHotellin huoneet on tehty kokonaan lumesta. Raikas, keskimäärin -5°C asteinen hengitysilma takaa makeat unet sängyssä, jossa yöpyjää pitää lämpimänä muhkea makuupussi. LumiHotellissa yöpyminen tarjoaa ikimuistoisen unielämyksen.

LumiHotellissa on eri kokoisia huoneita, joissa voi yöpyä yksin, kaksin tai suuremmallakin ryhmällä. Hotellissa on vuodepaikkoja 48. Halutessasi hotellin privaatisti ryhmällesi, ole hyvä ja käänny myyntipalvelumme puoleen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

LumiHotelli-yöpymiseen kuuluu lämpimässä LumiLinnan päärakennuksessa nautittava aamiainen. Suihku- ja pukuhuonetilat sijaitsevat päärakennuksessa.

snowhotel 2015 suite
group2010

Saatavilla

SULJETTU 14.4.2018 JÄLKEEN
Ympärivuotinen LumiLinna avataan 12/2018
LumiLinna avataan jälleen 01/2019

Yhteystiedot

Osoite: LumiLinnankatu 15, 94100 Kemi
Puhelin: 040 831 8273

Varaukset & Lisätiedot

Puhelin: 016 258 878
(Ma-Pe 8.00-16.00)
Varaukset: sales@visitkemi.fi
Kysymykset: info@visitkemi.fi

Yöpyjien kokemuksia

Tuhannet yöpyjät ovat nähneet unia LumiHotellissa.
Tässä vain muutama kertomus ikimuistoisesta yöstä.

"Olemme nähneet paljon, mutta LumiLinna on lomamme kohokohta! Todellinen mestariteos! Onnittelut! Ruoka oli herkullista ja toivomme nukkuvamme LumiHotellissa hyvin ja lämpimästi."
-Kaksi hotellivierasta Belgiasta

"Olemme viettämässä kuherruskuukautta Lapissa. Ensimmäisen yön vietämme Kemin LumiLinnassa ja kaikki näyttää upealta! Alku lupaa hyvää loppulomaamme ajatellen. Kiitos!"
-Hotellivieraat Hollannista

"Ulkona on kylmä ja pimeä talvinen yö, mittari näyttää -30 astetta. Edessä kohoaa LumiHotelli ja ilma tuntuu lämpimältä ulkoilman jälkeen astuttaessa sisään huoneeseen. Huone on kuin pieni pesä lumen sisällä, eikä ulkoa kuulu hiiskahdustakaan kun katselen revontulenhohtoista kangasta makuupussiin kaivautuneena. Vaikka huoneen viileä ilma hieman nipisteleekin nenänpäätä, on lämmin olla. Aamulla herään virkistyneenä ja puen makuupussissa lämpimänä säilyneet vaatteet ylle ja suuntaan kohti LinnaTupaa aamupalalle ja sieltä saunaan. Kylläpä raikas ilma onkin tehnyt nälkäiseksi!"
-Hotellivieras Suomesta

snowhotel 2016 wide

Hyödyllistä tietoa LumiHotellissa yöpyjille

  • LumiLinna sijaitsee Kemissä Mansikkanokalla osoitteessa Lumilinnankatu 17. LumiHotelli on kävelyetäisyydellä kaupungin palveluista ja rautatie - ja bussiasemasta. Automatka lentokentältä Linnalle kestää n. 10 minuuttia.
  • LumiHotelliin sisäänkirjautuminen on mahdollista klo 10.00 alkaen. Huoneet ovat asiakkaiden käytössä ja majoittuminen tapahtuu klo 21 jälkeen, jolloin huoneisiin siirrytään nukkumaan. Uloskirjautuminen tapahtuu aamulla klo 10.00 mennessä. LumiLinnan aukioloaikoina huoneet ovat avoinna yleisölle.
  • Alueella on LumiLinnan päärakennus, joka on avoinna 24h ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Päärakennuksessa sijaitsevat wc-, suihku- ja pukutilat, matkalaukkujen säilytystila, aamiaishuone, pieni oleskelutila ja kahvio, sekä palvelupiste, jossa myös sisäänkirjautuminen hotelliin tapahtuu. Aamiainen tarjoillaan klo 7.00– 9.30.
  • LumiRavintola on avoinna päivittäin. Päivän lounasta on tarjolla klo 11 - 14, 26 € hintaan ilman ennakkovarausta. 3-ruokalajin lounas- ja illallistilaukset tulee tehdä vähintään kaksi vuorokautta ennakkoon. Varauksen voi tehdä verkkokaupassamme. Kaikki rakennelmat on tehty lumesta tai jäästä. Sisätilojen lämpötila hotellissa ja ravintolassa on noin -5 ˚C riippumatta ulkolämpötilasta.
  • LumiLinna-vierailulle on hyvä pukeutua lämpimin talvivarustein. Makuupussit on suunniteltu arktisiin olosuhteisiin soveltuviksi ja niissä on vaihdettava fleece-lakana. Suositeltava yöpymisvaatetus: pipo, sukat ja pitkät alusvaatteet. Nukkumaan mennessä ulkovaatteet asetellaan makuupussin ja sängyn väliin, jossa ne säilyvät lämpimänä yön yli ja ovat aamulla huoneenlämpiminä takaamassa miellyttävän herätyksen. Makuupussin käyttöneuvoja ja muita käytännön vinkkejä saat henkilökunnaltamme joka ilta päärakennuksessa järjestettävässä majoitusinfossa!
  • Huoneeseen suositellaan otettavaksi mukaan vain välttämättömimmät tarvikkeet.  Suomen ulkopuolelta tulevat vieraat tarvitsevat passinsa majoituskorttia täytettäessä.
  • Tupakointi on kiellettyä LumiLinnassa. Hotelli on varustettu savunilmaisimilla ja hälytys kuullaan kaikkialla linnassa. Käytävät ja uloskäynnit on merkitty opastein ja turvavaloin. Hotellin turvallisuutta tarkkaillaan ja tarvittaessa tehostetaan kauden aikana. Henkilökuntamme opastaa mielellään myös turvallisuusasioissa.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia LumiHotellista Usein kysytyissä kysymyksissä.

 

Varaa verkossa: