LumiLinna
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Kemin LumiLinna

facebook  tripadvisor

Teemana Suomi 100 vuotta

LumiLinnassa on kiinnitetty aina huomiota siihen, että kokonaisuus on loppuun asti hiottu ja säilyy sellaisena koko kauden ajan. LumiLinnan teema vaihtuu vuosittain. Kemin LumiLinna vie tietoutta Suomesta ja suomalaisesta kulttuurista monipuolisesti maailmalle niin markkinoinnin keinoin, kuin kokemuksen kautta matkailijan vieraillessa linnalla. Puolet vierailijoista on kotimaisia ja toinen puoli koostuu ulkomaalaisista matkailijoista. LumiLinnalla vierailee matkailijoita yli 50 maasta vuosittain. LumiRakentaminen, teeman mukaan muotoillut ja lumi- ja jääveistokset, sekä monipuolinen viikko-ohjelma, ja suomalainen makumaailma LumiRavintolassa, edustavat suomalaista identiteettiä ja maisemaa. Olemme ylpeinä mukana juhlistamassa satavuotista Suomea Kemin LumiLinnalla.

Palvelut LumiLinnalla

LumiLinna rakennetaan vuosittain joulu-tammikuussa uudelle LumiLinna-alueelle Mansikkanokalle. Linnalle on ajo-opasteet nelostieltä, ja navigaattoriin kannattaa naputella osoitetiedoksi Lumilinnankatu 15. Upeasti valaistut lumi- ja jääveistokset, unohtumaton illallinen LumiRavintolassa tai yö LumiHotellissa – tervetuloa!

Aukiolojat

20.1.2018-14.4.2018
Päivittäin 10.00-18.00

Sisäänpääsy

Aikuiset: 20€
Lapset: 12€ (4-11v.)
alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Yhteystiedot

Osoite: Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
Puhelin: 
040 831 8273
VARAUKSET JA LISÄTIEDOT:
sales@visitkemi.fi
016 258 878
Ma-Pe 8.00-16.00

 

 

LumiLinna Palvelurakennus

Palvelurakennuksen lämpimästä kahvilasta avautuu upea maisema merelle. Kahvio on auki LumiLinnakaudella päivittäin klo 10-18 ja kesällä LumiLinna-alueen majoittujatilanteen mukaan. Kahvioon on vapaa sisäänpääsy. Palvelurakennuksessa on kiva lämmitellä LumiLinnakierroksen jälkeen. Rakennuksessa on myös myynnissä matkamuistoja ja sieltä voi varata viikko-ohjelman aktiviteetit. Se palvelee ympäri vuoden merenrantahuviloiden, LumiHotellin ja camping-alueen vieraita.