LumiLinna
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Kemin LumiLinna

facebook  tripadvisor

LumiLinnalla tapahtuu

LumiLinna avataan 20.1.2018 klo 10.00. LumiLinna on avoinna päivittäin klo 10-18 huhtikuun 14. saakka. Vuoden 2018 teema on metsän eläimet, eläimet meillä ja muualla. Lue lisää tästä

LumiLinnalle on saatavilla perhelippuja, kausikortteja, yrityskausikortteja ja yhdistelmälippuja Jalokivigallerian tai LumiLinna-näyttelyn kanssa.

Seuraathan LumiLinnan Facebook-sivua, niin tiedät mitä linnalla tapahtuu. Klikkaa sisään tästä. 

Muumien talviseikkailu 17.3. klo 11,13 & 15.

Pääsiäispupun aarrejahti pääsiäissunnuntaina

Lumen ja jään ihmemaa

LumiLinna koostuu LumiHotellista, LumiRavintolasta ja LumiKappelista. Linnan muurien sisällä voi ihastella upeaa lumen ja jään taidetta ja kokea vauhdin hurmaa tuubimäessä. Lämmin Service Point -rakennus palvelee linnan kaudella 24h. Rakennuksen yläkerrassa on näköalakahvio avoinna klo 10-18 ja alakerrassa matkamuistomyymälä. LumiHotellin asiakkaiden aamiainen tarjoillaan myös yläkerran kahviossa.

LumiRavintola on avoinna myös illalla tilauksen tehneille asiakkaille.  Muistathan varata illallisen verkkokaupastamme tai myyntitoimistostamme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Päivän keittolounas katetaan LumiRavintolaan päivittäin klo 11-14. Älä unohda mahdollisuutta ruokailla jääpöydän ääressä!

Lumimaskotit Arttu ja Terttu ovat tavattavissa LumiLinnassa päivittäin klo 11-15, tasatunnein. 

LumiLinna on vaikuttava nähtävyys Perämeren rannalla Kemissä. Tämä lumen ja jään taideteos rakennetaan vuosittain joulu-tammikuussa ja portit avataan vuonna 2018 tammikuun 20. päivä. LumiLinnassa on kiinnitetty aina huomiota siihen, että kokonaisuus on loppuun asti hiottu ja säilyy sellaisena koko kauden ajan. Linnan teema vaihtuu vuosittain ja koko linna veistoksineen kuvastaa teemaa. Kemin LumiLinna vie tietoutta Suomesta ja suomalaisesta kulttuurista monipuolisesti maailmalle niin markkinoinnin keinoin, kuin kokemuksen kautta matkailijan vieraillessa linnalla. Puolet vierailijoista on kotimaisia ja toinen puoli koostuu ulkomaalaisista matkailijoista, kun LumiLinnalla vierailee matkailijoita yli 50 maasta vuosittain. LumiRakentaminen, teeman mukaan muotoillut lumi- ja jääveistokset, monipuolinen viikko-ohjelma ja suomalainen makumaailma LumiRavintolassa, edustavat suomalaista identiteettiä ja maisemaa. Suomen juhlavuonna 2017 olimme ylpeinä mukana juhlistamassa satavuotista Suomea Kemin LumiLinnalla.

Linnalle on ajo-opasteet nelostieltä, ja navigaattoriin kannattaa naputella osoitetiedoksi Lumilinnankatu 15. Koe Kemin LumiLinna - upeasti valaistut lumi- ja jääveistokset, unohtumaton illallinen LumiRavintolassa tai yö LumiHotellissa – tervetuloa!

Huom! Jotta voisimme tuottaa lumen ja jään elämyksen vieraillemme läpi vuoden, rakennamme alueelle ympärivuotista LumiLinna-rakennusta, joka valmistuu vuoden 2018 lopussa. 

Sisäänpääsy

Aikuiset: 20€
Lapset: 12€ (4-11v.)
KAUSIKORTIT: 
Aikuiset: 40€
Lapset: 24€ (4-11v.)
alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Aukioloajat

20.1.2018-14.4.2018
Päivittäin 10.00-18.00

Yhteystiedot

Osoite: Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
Puhelin: 
040 831 8273

Varaukset & Lisätiedot

Puhelin: 016 258 878
(Ma-Pe 8.00-16.00)
Varaukset: sales@visitkemi.fi
Kysymykset: info@visitkemi.fi

cardu

Kemiläisten kortilla sisäänpääsy 15€/9€ tai kausikortti 30€/18€

 

LumiLinna Palvelurakennus

Palvelurakennuksen lämpimästä kahvilasta avautuu upea maisema merelle. Kahvio on auki LumiLinnakaudella päivittäin klo 10-18 ja kesällä LumiLinna-alueen majoittujatilanteen mukaan. Kahvioon on vapaa sisäänpääsy. Palvelurakennuksessa on kiva lämmitellä LumiLinnakierroksen jälkeen. Rakennuksessa on myös myynnissä matkamuistoja ja sieltä voi varata viikko-ohjelman aktiviteetit. Se palvelee ympäri vuoden merenrantahuviloiden, LumiHotellin ja camping-alueen vieraita.