Tule meille töihin
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN
PVM
0,00 €

Tule toteuttamaan ainutlaatuisia arktisia elämyksiä kanssamme!

Kemin Matkailu Oy onvahva Kemissä toimiva yhtiö, jonka toimiala on matkailu ja päätuotteet Jäänmurtaja Sampon risteilyt ja Kemin Lumilinna. Lisäksi yhtiö hoitaa Jalokivigallerian näyttelyä, Joulupukin Satamakonttoria, Lumilinna-näyttelyä, toteuttaa omien kohteiden ravintolapalvelut ja on mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa. Vuonna 2018 käynnistyy mittava matkailun kehittämishanke, kun Lumilinnan ympärivuotisen osan rakentaminen alkaa. Kohteissamme käy vuosittain asiakkaita yli viidestäkymmenestä eri maasta. 

Luomme ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Työtä on tarjolla tällä hetkellä pääsääntöisesti talvisesonkiin, mutta kehitämme palveluitamme koko ajan myös kesä- ja syksykauteen. Tavoittelemme vilkasta ympärivuotista matkailutoimintaa Meri-Lappiin. Työtehtäviä on tarjolla seuraavan kerran talvikauteen 2018-2019 ravintola-, asiakaspalvelu-, opastus- kunnossapito-, vastaanotto- ja siivoustöissä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme - avoinna on yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Kauden aikana voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä.

Harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja on avoinna kaikissa toimipisteissä eri tehtävissä ja eri vuodenaikoina. Harjoittelun voit suorittaa myös useammassa toimipisteessä/tehtävässä.

Kaikissa tehtävissä arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, kielitaitoa (vähintään englanti, lisäksi erityisesti saksa, ranska, espanja, kiina), matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa. 

 

Jätä avoin hakemus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., liitä mukaan CV. Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkömme Anne Pietilä anne@visitkemi.fi sekä 040 746 2557.